Malum Çağatay Ulusoy, Seoul Uluslararası Drama Ödülleri 2014'te ödül aldı. Onu anlatmadan önce onun ödül sunbaesi Kenan İmirzalıoğlu'nu anlatmak haksızlık olurdu. Başlığı da yeni bir haber olmadığı için özellikle "Kenan Kore'de Ödül Aldı!" gibi bir şey seçmedim canlar. :)


Evet... 2012 yılında Seoul International Drama Awards'da Özel Ödüller dalında Ezel dizisi ödül almıştı. Remembering- Fist (Filipinler) ve The Bomber (Ukrayna) isimli iki diğer yabancı diziyle birlikte... Ödülü Kenan İmirzalıoğlu ve dizinin yapımcısı beraber aldılar. 

(Koreli bir haber sitesinde bulduğum haber fotoğrafı.)

Ayrıca Kenan İmirzalıoğlu da En İyi Erkek Oyuncu dalında, Beren Saat de Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisiyle En İyi Kadın Oyuncu dalında adaymış, lakin ikisine de ona ödül almak nasip olmadı.Yine de Kenan'ın Kore'ye gitmesi, ödül töreninde görünmesi bile bizim için büyük bir sevinçken, dizisinin ödül alması bile hayli hayli yetmişti. 

 (Kenan İmirzalıoğlu Sağ Köşede.)

Kelimenin tam anlamıyla tüm haşmetiyle sahneye çıktığından hangimizin göğsü kabarmadı ki. Sahnedeki en uzun, en boylu poslu adamdı. :D Hatta sıra Türk ekibinin ödülünü vermeye gelince, spiker adam bile "Yakışıklıymış." demişti. Kenan'ın "kamsahamnida"sının yeri de bizde ayrıdır tabi ki. Koreli kızların da Kenan hakkında topic açtıklarını, yorumlarda çok yakışıklı olduğu, boyunun uzun olduğu gibi yorumlar gördüm. 


Bir de videoda da görürsünüz zaten, Kenan İmirzalıoğlu'nun tercümanlığını Enes Kaya yapmıştı. İkisinin çektiği selfie çok şeker değil mi yahu! ^^

2 yorum Blogger 2 Facebook

  1. Bu haberi duymamistim kenan abimi oralarda elinde ödülle görmek gerçekten beni çok mutlu etti heyecanlandırdı :) eline sağlık çok güzel bi anlatım olmuş keyifle okudum :) yalnız ne zaman Türk ve Kore kelimeri yan yana gelse ordan bi enes kaya çıkıyor :D dil bilmek böyle birşey olsa gerek :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler yorum için... :)
    Aynen Enes Kaya'nın öyle bir durumu var cidden. :D

    YanıtlaSil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top