Çılgın Bekleyiş... Bu film hakkında siz ne düşünürsünüz bilmem ama benim üç kere sıkılıp yarıda bırakıp tekrar tekrar izlemeye kalkıştığım bir filmdi. Sonunda bitirebildim gerçi. Beni çok da sarmadı konusu ancak sevgilisi neyin askerde olan varsa keyifle izleyecektir diye düşünüyorum. Aslında filmde belli bir hikaye yok. Askerde olan 4 farklı adamın sevdikleri kadınlarla ilgili olan 4 farklı hikayeyi anlatıyor film. Filmdeki askerlerden birini o zamanlar körpe mi körpe olan Jang Geun Seok canlandırmaktadır. Ben sırf onun için kendimi zorlayıp bitirmiştim bu filmi. Hani Kore'deki o 2 yıl süren askerliği yaşamış gibi oldum, bitmek bilmedi. Filmin bir diğer adı olan En Uzun 24 Ay ya da En Uzun Bekleyiş isimleriyle ne de uyumlu değil mi!


Adı: Crazy Waiting
Yönetmen: Ryoo Seung Jin
Yazar: Ryoo Seung Jin
Türü: Romantik, Komedi
Süre: 108 Dakika
Yıl: 2008


İlk askerin hikayesinde askerimizin bir müzik grubu vardır ve grubun solisti kızı da sevmektedir. Ancak sevgilisi onu onun sevdiği kadar sevmemektedir. Askere giderken yollamaya bile gelmemiştir. Bununla beraber yine aynı gruptan başka bir kız ise askere deliler gibi aşıktır. Solisti sevdiğini bildiği halde askerdeyken bile ona destek olmaya çalışmaktadır.

İkinci askerin hikayesinde askerimiz ise kız arkadaşıyla birbirlerini deli gibi sevmektedirler. Kızımız kendini askerdeki sevgilisine adamıştır adeta. Ancak askerin ve kızımızın en yakın arkadaşları olan çocuk gizlice kızımızı sevmektedir. Bir anlık boşluğa düşen kızımız bu çocuk ile beraber olur ve sevgilisinin yüzüne bakamayacağını düşünüp ondan ayrılmak ister.


Üçüncü askerin hikayesinde ise asker rolünde körpe Jang Geun Seok'umuz bulunmaktadır. Askerimiz kendinden çok büyük bir kadını sevmektedir ve bu yaş farkı yüzünden zaman zaman zorluklar yaşamaktadırlar. Tabi askerimizin genç yaşının verdiği geçmişteki playboylukların da onun başına açacakları vardır.

Dördüncü ve son askerin hikayesinde askerimizin kız arkadaşı deyim yerindeyse biraz yolludur. Sevgilisi askere gider gitmez kira masraflarını ödemesi için yeni bir sevgili bulur. Ancak diğer asker izine çıktığında ise durumu çaktırmamaya çalışarak ikisini de idare eder. Kader ya bu, yeni bulduğu erkek arkadaşı da bir zaman sonra askere gider. Üstelik de eski sevgilisiyle aynı yere.


Peki ilk hikayemizdeki asker onu seven kızın kıymetini anlayıp diğer kızı unutabilecek midir? İkinci hikayemizdeki asker ve sevgilisi de tüm bu yaşananlara rağmen kavuşabilecekler midir? Üçüncü hikayemizdeki askerimiz kız arkadaşının ona güvenmesini nasıl sağlayacaktır? Dördüncü hikayemizdeki askerin sevgilisinin yalanları ortaya çıkacak mıdır?

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top